пятница, 9 ноября 2012 г.

Online vânzarea locurilor de parcare


Anul în Statele Unite şi Canada a fost lansat un web resurs http://parkingspots.com/. Acest  sait oferă serviciu online de vânzarea locurilor de parcare.
Esenţa proiectului este medierea intre proprietari si chiriași a locurilor de parcare. Locurile de parcare sunt propuse sub formă de liste cu prețuri indicate pentru închiriere.


Clienţii potenţiali pot şi contacta proprietarii de parcare. Subliniem că locaţia exactă de parcare nu este specificată, acesta rămâne secret până în momentul efectuării tranzacţiei.
Metoda preţului şi plata finală este discutat în conversaţie privată.
Numai atunci, dacă ambele părţi sunt adecvate termenii oferite afacere apare.
Cu privire la resurse în sine, se ea taxa de la proprietari de parcări, dar pentru o afacere efectuată, dar numai dacă se ea în chirie nu mai mult de două locuri de parcare.
Astfel, site-ul este destinat persoanelor fizice sau întreprinderilor mici, care îl pot folosi pentru a găsi o clientelă şi câştiga nişte bani.
Companii de parcarecare mari care doresc să utilizeze serviciile site-ului va trebui să plătească pentru chiriile lor, dacă numărul lor depăşeşte norma. Inovarea la moment este disponibil numai pentru rezidenţii din America de Nord, cu toate acestea cu rapidă evoluţie de resurse, care este posibil într-un viitor apropiat va dobândi statutul de proiect internaţional.



Комментариев нет:

Отправить комментарий